Action Libia, noul sediu al grupului Action Global Communications

Action Global Communications a deschis un nou sediu in Tripoli, Libia, acesta fiind primul birou de relatii publice din tara, informeaza un comunicat emis de agentie. Action Libia va oferi servicii integrate de relatii publice si comunicare, iar biroul va fi condus de Radwan Gariani (Country Manager). Echipa Action Libia este formata din trei membri cu experienta profesionala acumulata in Marea Britanie si SUA.

"Deschiderea biroului nostru din Libia este o adevarata premiera si marcheaza constituirea serviciilor de relatii publice profesionale, full-service in aceasta tara. Inainte de caderea regimului Gadhafi, orice aspect legat de media era controlat de stat, astfel ca a fost imposibila dezvoltarea unei industrii profesioniste de PR. Acum suntem martori ai liberalizarii mass-media si ai cresterii numarului de publicatii, posturi TV sau canale radio. Prin extinderea retelei noastre in tari in care alte companii se tem sa patrunda, aducem practici profesionale si standarde internationale catre piete emergente si putem sprijini mai bine clientii nostri internationali sau locali”, a declarat Tony Christodoulou (Fondator si CEO al Grupului Action).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related