Biroul Roman de Audit al Tirajelor si-a schimbat denumirea in Biroul Roman de Audit Transmedia

Joi, 29 martie, a avut loc Adunarea Generala a membrilor asociatiei BRAT la care s-a decis modificarea denumirii si statutului asociatiei si noii membrii ai Consiliului Director, informeaza un comunicat emis de BRAT.

Decizia schimbarii denumirii a fost luata pentru ca membrii asociatiei au apreciat ca vechea denumire nu mai corespundea gradului actual de dezvoltare a activitatii asociatiei si serviciilor pe care aceasta le desfasoara in prezent. Noul nume al asociatiei va fi Biroul Roman de Audit Transmedia, denumire care reflecta activitatea de baza a biroului, aceea de verificare si audit.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Wavemaker Romania

Exceptional growth requires uncomfortable change.We do our best work for brands who relish being provoked to go further and faster, together.   That’s why we’ve built Provocative Planning, a... vezi detalii »

Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

Sectiune

Dictionar



Branded


Related