The Geeks a dezvoltat pro-bono platforma online minipoliticieni.worldvision.ro

Pentru a sustine campania "Eu cum ajung la scoala?" initiata de organizatia neguvernamentala World Vision Romania, The Geeks a dezvoltat pro-bono platforma minipoliticieni.worldvision.ro ce ii implica direct pe cei 150 de copii din comuna Rebricea, Vaslui si isi propune sa stranga fonduri pentru achizitionarea unui microbuz scolar, informeaza un comunicat emis de World Vision Romania.

Mini-politicienii din Rebricea sunt copii care provin din familii sarace si trebuie sa mearga 10-15 kilometri zilnic pana la scoala. Platforma "Mini-politicienii din Rebricea" le permite utilizatorilor sa ii cunoasca pe acesti copii si sa le sustina visul de a-si continua studiile.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


The Geeks Bucharest

The Geeks este parte din Saatchi Creative Hub Bucharest, impreuna cu Saatchi & Saatchi Romania. Agentia se pozitioneza ca un partener de business cu focus pe solutii creative multidisciplinare de comunicare si... vezi detalii »

Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related