Indicii ascunse in Timeline in aplicatia "Spot the Rainbow", creata de Kaleidoscope pentru Skittles

Indicii ascunse in Timeline in aplicatia "Spot the Rainbow", creata de Kaleidoscope pentru Skittles

Kaleidoscope a lansat aplicatia "Spot the Rainbow" pe pagina de Facebook Curcubeul Skittles, unde fanii brandului sunt invitati sa gaseasca cele 9 indicii ascunse in momente diferite ale Timeline-ului, urmand sa primeasca suveniruri constand in bomboane pentru Pastele Cailor.

"In lumea Curcubeului Skittles, Pastele Cailor este o traditie ce exista de mult timp, cu obiceiurile si specificul ei. Provocarea pentru fani este sa porneasca pe urmele Curcubeului si sa ajunga la Pastele Cailor", spun creativii de la Kaleidoscope.

Utilizatorii intra in aplicatie si se teleporteaza in timeline, in primul post ce contine un indiciu constand intr-o data calendaristica. Trebuie apoi sa caute in timeline data respectiva, unde vor gasi urmatorul post si indiciu. "Toate cele 9 indicii releva o traditie intalnita doar la Pastele Cailor, ce aminteste prin anumite elemente de Pastele traditional, dar cu un twist", spun cei de la Kaleidoscope.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related