5 nominalizari in cadrul EMEA SABRE AWARDS pentru The Practice

[Update 2] The Practice a obtinut 5 nominalizari pentru Gold Sabre in cadrul EMEA SABRE AWARDS, informeaza un comunicat emis de agentie. The Practice este agentia romaneasca cu cele mai multe nominalizari in cadrul competitiei, celelalte 6 agentii romanesti cumuland 9 nominalizari pentru Gold Sabre Awards.

The Practice a fost nominalizata la categoriile THE BALKANS cu "Meet the Indestructible" pentru Varta Romania, la CORPORATE IMAGE cu "125 Women for Change" pentru Avon, la ISSUES MANAGEMENT cu "Transparency is Gold" pentru Rosia Montana Gold Corporation, la CONSUMER ELECTRONICS cu "Meet the Indestructible" pentru Varta Romania si la HEALTHCARE PROVIDERS cu "Launch of the First E-Learning Platform for Family Doctors: Stay Updated, Stay Competent" pentru SNMF.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Campanii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related