Rogalski-Grigoriu PR comunica pentru Heidi Chocolat S.A.

Rogalski-Grigoriu PR a devenit agentia de comunicare a Heidi Chocolat S.A. incepand cu 1 martie 2012, informeaza un comunicat emis de agentie. Rogalski-Grigoriu PR va oferi servicii constand in consultanta in comunicarea corporate si comunicarea de brand pentru gama de produse Heidi si pentru magazinul-concept Chocoworld si va gestiona relatia cu toate publicurile in social media.

"Alegerea unui partener de comunicare cu reputatie si experienta in comunicare corporate si de brand a reprezentat un punct important in implementarea strategiei noastre de business. Pentru Heidi Chocolat, 2012 este un an important in dezvoltarea si mentinerea influentei si interactiunii cu partenerii de business si consumatorii si credem ca Rogalski Grigoriu este agentia care ne poate sustine planurile si viziunea. Ne-au cucerit de la inceput energia pozitiva a echipei Rogalski Grigoriu, ideile proaspete si flexibilitatea, argumentele profesionale si creativitatea cu care au dezvoltat ideile de comunicare, asa incat am decis sa incepem cat mai repede aceasta colaborare", a declarat Ioana Suciu (Marketing Director, Heidi Chocolat S.A.).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related