Sanofi a lansat campania de promovare a medicamentului Dicarbocalm Control

Compania de farmaceutice Sanofi a lansat o campania de promovare a medicamentului Dicarbocalm Control, informeaza un comunicat emis de Free Communication. Campania, care se desfasoara sub sloganul "Pune capat arsurilor frecvente si refluxului gastric", include un spot TV care va fi difuzat pe canalele ProTV, Antena 1, Antena 2, Antena 3, Prima TV, Kanal D, Euforia, Diva, Universal Chanel, AXN, National Geographic si Animal Planet. Spotul Dicarbocalm Control este adaptat dupa o creatie internationala.

"Targetul nostru il reprezinta persoanele active, barbati si femei, cu o viata sociala intensa, care apreciaza fiecare minut din timpul liber petrecut in mod placut, alaturi de prieteni sau colegi. Din pacate, durerile gastrice frecvente le pot afecta in mod semnificativ confortul zilnic si activitatile sociale. Prin lansarea formulei Dicarbocalm Control venim in intampinarea nevoilor lor, cu o solutie eficienta si la indemana. Un comprimat pe zi de Dicarbocalm Control asigura controlul hiperaciditatii gastrice si al refluxului acid, fiind un aliat de nadejde al pacientilor cu astfel de nevoi", a declarat Iolanda Bilaus (Marketing Manager Consumer Healthcare, Sanofi Romania).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Campanii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related