5 tool-uri de masurare a performantei in Social Media


5 tool-uri de masurare a performantei in Social Media


In ziua de astazi, Social Media nu mai este doar locul unde legi conexiuni cu familia sau prietenii. Branduri, mari sau mici, folosesc deja Social Media ca pe un instrument de business, menit sa atraga clienti, sa acumuleze capitalul de imagine si sa maximizeze profitul. Si, ca orice demers, trebuie urmarit si masurat. Cum? Prin intermediul tool-urilor de masurare.

1. Facebook Insights
Chiar daca suna banal, Facebook Insights este un tool care te poate ajuta foarte mult in masurarea performantelor paginii tale de Facebook, dar si in definirea unei strategii de content relevant pentru cei care ti-au dat like. Si asta pentru ca nu masoara doar like-urile sau reach-ul: cu ajutorul Facebook Insights poti masura performanta postarilor si poti vedea separat, pentru fiecare postare in parte cati oamenii au generat "povesti" (au dat share, like sau au comentat) despre contentul tau, dar si cati dintre acestia te-au "rasplatit" cu feedback negativ. Serviciul este gratuit.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune



Branded


Related