McCann-Erickson va participa la Ad'Or incepand cu editia 2007

In urma sedintei de Vineri 14 aprilie a Comitetului de organizare, McCann a decis sa participe la Ad'Or incepand cu editia viitoare, daca vor fi implementate urmatoarele masuri:

1. Organizarea si anuntarea festivalului, inclusiv a regulamentului si deadline-urilor acestuia, cu cel putin 6 luni inainte de datele de desfasurare.
2. Incredintarea francizei festivalului unui organizator independent care sa preia managementul, dar si responsabilitatea festivalului.
3. Festivalul sa aiba un juriu independent, cu reputatie de actualitate, in care principalii jucatori sa nu fie reprezentati.
4. Diminuarea rolului Comitetului de organizare al RAAA de la unul executiv, cum este in prezent, pana la un rol consultativ. Astfel, Comitetul nu va mai fi in conflict de interese cu competitia propriu-zisa. Alegerea juriului, precum si eliminarea sau reincadrarea acelor lucrari ce nu respecta regulamentul trebuie sa fie exclusiv sarcina organizatorului si sa aiba validarea juriului.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related