RoDirect 2006 - Conferinta Internationala de Marketing Direct

ARMAD - Asociatia Romana de Marketing Direct, lanseaza o provocare pentru toti cei interesati de instrumentele si tehnicile unui domeniu intr-o dezvoltare rapida in tara noastra. Pe 1 si 2 iunie 2006 secretele marketingului direct sunt dezvaluite la Crowne Plaza, la conferinta RoDirect 2006. Specialisti de top din Europa si SUA vor sustine prezentari alaturi de reprezentanti romani ai marketingului direct, pentru a oferi solutii complexe si inovatoare pentru piata de business din Romania.

Nevoia pentru o conferinta de marketing direct s-a facut simtita in Romania in ultimii ani ca urmare a cresterii rapide si spectaculoase a domeniului - piata de marketing direct din tara noastra inregistreaza anual o crestere de 40-50%. In acest context, s-a constientizat faptul ca marketingul direct functioneaza, este targetat, masurabil si eficient. Astfel, ARMAD aduce impreuna experti din Romania si de peste hotare pentru a dezbate provocarile de specialitate din acest moment si din viitorul apropiat.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related