Rogalski-Grigoriu PR comunica pentru producatoarea de energie regenerabila Usitall

Incepand cu luna mai, Rogalski-Grigoriu PR ofera servicii de comunicare corporate, management al reputatiei si gestionarea situatiilor de criza vizand informarea publica referitoare la sistemul suedez de producere a energiei din deseuri pentru producatoarea de energie regenerabila Usitall, informeaza un comunicat emis de agentie. De asemenea, agentia se va ocupa cu atragerea interesului potentialilor investitori pentru construirea unor centrale Usitall in Romania.

"Rogalski Grigoriu Public Relations a intrunit toate exigentele noastre, demonstrand ca este o agentie foarte bine structurata, profesionista si de incredere, fiind in acelasi timp creativa si inovatoare. suntem nerabdatori sa incepem colaborarea cu ei in Romania, pentru a aduce pe piata solutiile sustenabile de management al deseurilor si de productie a energiei regenerabile", a declarat Mattias Philipsson (CEO al Usitall).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Pozitii

Sectiune



Branded


Related