Aplicatie de mobile augmented reality, dezvoltata de Syscom Digital pentru Apps & Business Forum

Syscom Digital a creat o aplicatia de mobile augmented reality in exclusivitate pentru evenimentl Apps & Business Forum, informeaza un comunicat emis de agentie. Aplicatia a presupus o calatorie virtuala in care utilizatorul a putut parcurge cei trei pasi ai unui quiz interactiv, intreaga experienta finalizandu-se cu premierea prin tragerea la sorti a unui castigator.

Aplicatia a fost disponibila pentru sisteme iOS (Apple) si Android si a putut fi descarcata de participantii la conferinta prin scanarea unui QR code. Odata descarcata, utilizatorii puteau identifica prin intermediul aplicatiei cele trei Puncte de Content (POC) care gazduiau intrebarile quiz-ului. Punctele de Content era vizualizate ca elemente reale situate in sala. Participantii care ofereau raspunsurile corecte la toate intrebarile erau condusi catre formularul de inscriere a datelor de identificare.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Syscom Digital

Înființată în 2009, Syscom Digital este o agenție de marketing interactiv, care derulează proiecte complexe de consumer interaction și customer experience, integrând in conceptele creative... vezi detalii »

Oameni

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related