Astazi are loc prima editie Creative Combo: Barbatul in publicitate

Astazi are loc prima editie Creative Combo: Barbatul in publicitate

Diseara are loc prima editie Creative Combo, evenimentul IQads ce prezinta pasionatilor de publicitate cele mai interesante proiectii tematice alcatuite din cele mai premiate si creative spoturi locale si internationale.

Evenimentul se va desfasura simultan in 17 orase din tara si va aduce in prim plan o serie de reclame ce vorbesc despre universul barbatului. Hip Sterica, moderatorul virtual al show-ului, va pune lumina reflectoarelor pe cele mai reprezentative figuri masculine din publicitate – astfel, participantii ii vor cunoaste, rand pe rand, pe barbatii pentru care “responsabilitate” reprezinta cuvantul-cheie in viata lor, pe cei mai tineri si plini de vitalitate dintre ei sau pe adevaratii super-eroi, modele drept de urmat ce provoaca admiratie si totodata invidie in randul publicului.

Cele doua ore si jumatate ale primei editii Creative Combo vor vorbi, prin intermediul spoturilor publicitare din selectia realizata de IQads, despre barbatul contemporan - despre lucrurile esentiale care il definesc sau despre cele care ii dovedesc masculinitatea, de la berea cea de toate zile, pana la sporturile extreme, caii putere din bord sau femeia pe care o au alaturi pe scaunul din dreapta.

Incepand cu ora 20:00, Creative Combo va debuta simultan in urmatoarele orase: Arad (Club Flex), Baia Mare (Club Athos), Brasov (Times Pub), Bucuresti (Club Fabrica), Cluj (Cafe Bulgakov), Craiova (Scena 8), Galati (Club Casa Veche), Iasi (Corner Bar), Oradea (Moszkva Caffe), Pitesti (Club Cuba), Ploiesti (The ShamRock – Irish Pub), Ramnicu Valcea (Club Divino), Satu Mare (Famous Pub), Sibiu (Vintage Pub), Targu Mures (J’ai Bistrot), Targu Jiu (Club Caractere) si Tulcea (Grand Cafe Amsterdam).

Pe blogul evenimentului - http://www.CreativeCombo.ro – sunt publicate adresele cluburilor in care vor avea loc proiectiile, biletele putand fi cumparate la intrare in club, inainte de eveniment.

Creative Combo este un eveniment IQads, sustinut de Kiss FM. Partenerii media nationali sunt 24FUN, Realitatea.net si Mixtopia. Partenerii media locali sunt inOras.ro, Clujlife.com, AltIasi.ro, Blogevent.ro, iPloiesti.ro, OutInMures.ro, Mad3.ro, PRIME Iasi.

IQads este cel mai important produs media dedicat industriei de comunicare din Romania. IQads este o marca a Blue Idea. Din portofoliul companiei Blue Idea face parte si SMARK, comunitatea profesionistilor in marketing din Romania.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related