"Oricum te simti, Primola te simte" – aplicatia care plaseaza Primola in topul brandurilor de ciocolata prezente pe Facebook in Romania

Agentia STRATEGAD anunta rezultatele obtinute in online a celei de-a doua editii a campaniei "Oricum te simti, Primola te simte" ce a demarat pe 7 martie. Potrivit unui comunicat de presa emis de agentie, in decursul celor 8 saptamani de activitate aplicatia a inregistrat 6000 de participanti, plasand Primola pe primul loc in topul brandurilor de ciocolata prezente pe Facebook in Romania realizat de Facebrands.

Folosind aplicatia, utilizatorii au trimis prietenilor sarbatoriti 200 de cadouri reale constand intr-o cutie de praline si 5 tablete Primola. Mecanismul aplicatiei presupunea sa se stranga minim 50 de prieteni care sa trimita sarbatorirului un cadou dulce personalizat cu fotografiile lor de profil. In primele 24 de ore de la momentul lansarii aplicatiei s-au trimis primele 2 cadouri.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Oameni

Sectiune

Dictionar



Branded


Related