S-a incheiat prima sesiune Creative Fitness Studio

S-a incheiat prima luna a programului de antrenare a adultilor Creative Fitness Studio, care a cuprins o varietate de traininguri, coachinguri, hostinguri si world cafe-uri, informeaza un comunicat emis de Fundatia Friends for Friends. Prima sesiune, care s-a incheiat pe 19 aprilie si a carei tema a fost Copilul, i-a avut drept invitati pe Cosmin Alexandru, Tudor Chirila, Bogdana Butnar si Liviu Mihaiu.

Cea de-a doua serie Creative Fitness Studio va avea loc in perioada 15 mai – 7 iunie si-i va avea drept antrenori pe Sandra Ghitescu, Vlad Ioan Tausance si pe antrenorul virtual Nebunul.

"Suntem foarte multumiti de rezultatele primului modul. Am avut participanti deschisi care s-au antrenat sarguincios la studio, dar si acasa sau la birou. Povestile de succes despre aplicarea celor invatate au inceput sa apara din a doua saptamana si au continuat sa se scrie pana la finalul programului. Am incheiat modulul cu multe idei bune, perspective noi si inspiratie pentru dezvoltarea continua a creativitatii fiecaruia", a declarat Sandra Ghitescu.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related