Sfaturi de la jurati pentru participantii la prima editie IAB MIXX Awards Romania

Sfaturi de la jurati pentru participantii la prima editie IAB MIXX Awards Romania

Pentru ca mai sunt cateva zile pana la incheierea perioadei de inscriere la prima editie IAB MIXX Awards Romania, cativa dintre reprezentantii juriului competitiei, format din reprezentanti ai clientilor, publicitari din agentii de media si interactive si playeri ai industriei digitale locale, au oferit sfaturi care sa ii ghideze pe participanti in scrierea case-urilor.

IAB MIXX Awards, o competitie internationala a IAB, premiaza creativitatea, talentul si strategia, impingand, astfel, publicitatea interactiva tot mai departe. Axate pe creativitate si impact, MIXX Awards evalueaza toate fatetele marketing-ului online, inclusiv strategia, dezvoltarea creativa si executia, plasamentul media si integrarea, eficienta si ROI. MIXX Awards sunt organizate in mai multe tari (Statele Unite, Belgia, Turcia, Polonia, la nivel european etc) si acum si in Romania.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related