Evenimentul zilei - primul ziar romanesc de pe Facebook

Prin lansarea unei aplicatii ce ofera acces cititorilor la continutul cotidianului, facandu-le recomandari personalizate, Evenimentul zilei devine astazi primul ziar romanesc pe Facebook, informeaza un comunicat emis de Editura Evenimentul si Capital.

Aplicatia, dezvoltata in colaboare cu Republika Interactive, permite utilizatorilor sa citeasca publicatia direct de pe Facebook, memorand domeniile pe care acestia le prefera si generand apoi recomandari personalizate in functie de istoricul accesarilor.

"Mediul online evolueaza continuu, iar noi dorim sa ajungem la cititori prin toate canelele disponibile. Lansarea ziarului Evenimentul zilei de pe Facebook reprezinta intrarea in randurile publicatiilor internationale, cum sunt The Guardian sau Washington Post, dar si ocazia de a le arata, inca o data, cititorilor ca Evenimentul zilei se adapteaza in functie de solicitarile lor. Aplicatia are o interfata prietenoasa si usor de utilizat, iar articolele citite sunt postate pe paginile de profil ale cititorilor. Deoarece nevoia de informare difera in functie de cititor, articolele de pe Facebook cuprind linkuri spre site-ul ziarului, unde acestea sunt prezentate integral", a declarat Alexandra Postelnicu (Senior Editor, Coordonator evz.ro).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Pozitii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related