Grupul Tempo lanseaza a doua editie a programului de internship TEMPOCRATII

Grupul Tempo lanseaza a doua editie a programului de internship TEMPOCRATII

Grupul Tempo pregateste a doua editie a programului de internship adresat absolventilor si studentilor in ani terminali de la facultati de comunicare, media, litere, arte, marketing, arhitectura, design sau tehnologie, informeaza un comunicat emis de Tempo. Internshipul are o durata de 4 luni si isi propune sa includa studentii in echipele de strategie, creatie, client service, PR si digital din cadrul companiilor din grup - TEMPO Advertising, Rogalski-Grigoriu PR si Kinecto.

Mecanismul de selectie a tempocratilor presupune 3 etape: in faza preliminara candidatii trebuie sa rezolve individual sau in echipe de doi unul din cele doua brief-uri postate pe blog pana vineri, 18 mai. Cei care trec de aceasta etapa vor putea prezenta campaniile nominalizate in fata unui juriu format din liderii agentiilor din grupul Tempo, care vor alege 6 oameni care vor incepe internship-ul pe 1 August.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related