Alcatel Romania, Centrul de Coordonare Regionala pentru sud-estul Europei

Alcatel Romania coordoneaza incepand din aceasta luna filialele Alcatel din 10 tari sud-est europene: Bulgaria, Grecia, Cipru, Albania, Macedonia, Serbia si Muntenegru, Bosnia si Hertegovina, Croatia si Slovenia. Noul Centru de Coordonare Regionala pentru sud - estul Europei regrupeaza peste 1500 de specialisti in telecomunicatii si tehnologia informatiei si se adreseaza unei piete de aproximativ 70 de milioane de locuitori. Conducerea Centrului Regional este incredintata D-lui Dan Bedros, actualul Presedinte-Director General al Alcatel Romania.

Rolul Centrului de Coordonare Regionala este de a consolida si dezvolta prezenta Alcatel pe pietele emergente din sud-estul Europei si de a extinde experientele pozitive realizate de grupul Alcatel de-a lungul ultimilor ani indeosebi in Romania si in alte tari ale regiunii. Una dintre cele mai dinamice filiale ale grupului multinational Alcatel, Alcatel Romania a realizat o cifra de afaceri cumulata de-a lungul celor 15 ani de activitate in Romania de peste 1.5 miliarde euro. In 2005, vanzarile grupului Alcatel in Romania au depasit 150 milioane euro, inregistrand o crestere de 15% fata de 2004.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Oameni

Sectiune

Dictionar



Branded


Related