Serbarile Timisoreana – dezvoltate si implementate de Mercury360 pentru al patrulea an consecutiv

Mercury360 dezvolta si implementeaza pentru al patrulea an consecutiv seria de evenimente "Serbarile Timisoreana" pentru cea mai bine vanduta marca de bere din Romania, informeaza un comunicat emis de agentie.

Anul acesta selectia agentiei s-a facut in doua etape – in prima faza s-a ales platforma de comunicare si conceptul de eveniment si apoi agentia pentru implementare. Mercury360 a propus atat conceptul castigator cat si solutia de implementare.

Seria de evenimente "Serbarile Timisoreana" reprezinta una din activitatile principale ale brandului din perioada verii si isi propune sa ofere o experienta completa de brand consumatorilor, aratand traditia si valorile marcii. Anul acesta caravana va ajunge in 5 orase din Romania, poposind cateva zile in fiecare dintre ele in perioada iunie-august.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related