Ultimele 5 zile de inscrieri la Cupa Agentiilor la Fotbal Bergenbier 2012

Ultimele 5 zile de inscrieri la Cupa Agentiilor la Fotbal Bergenbier 2012

Publicitarii cu talent si pe un altfel de pitch mai au timp pana pe 15 mai, la ora 23:59, sa se inscrie la Cupa Agentiilor la Fotbal Bergenbier, editia 2012. Detalii despre modalitatea de inscriere, precum si regulamentul competitiei, sunt disponibile pe www.cupaagentiilor.ro.

Evenimentul, organizat de IQads si oferit de Bergenbier, va avea loc pe 25 si 26 mai la Club Daimon din Bucuresti. In prima zi vor avea loc meciurile de calificare, iar in cea de-a doua turneul final si festivitatea de premiere.

Pana in acest moment sunt inscrise in competitie 9 reprezentative din marcom, agentii si clienti: Motion Vision Communication, Logo Bigger, GMP-Webstyler, Digital4, Matrix Advertising, SEO monitor, United Media Services, Titan S.A. si MBE Web Agency. Acestea vor concura pentru titlul de Agentia Anului.

Pe www.cupaagentiilor.ro/echipe puteti vedea situatia updatata a inscrierilor, precum si blazoanele si mesajele transmise adversarilor.

Pe langa mult-ravnitul titlu de Agentia Anului, vor mai fi acordate si alte distinctii: Premiul II, Premiul III, Goalgetterul Competitiei, Cea mai fairplay echipa, Cel mai frumos gol, Cea maiinfocata galerie,Cel mai masculin exemplar, Cel mai creativ blazon+mesaj, Cel mai frumos golsiCel mai popular jucator.

Cupa Agentiilor la Fotbal este un eveniment IQads, oferit de Bergenbier. Partenerii evenimentului sunt Radio Guerrilla, realitatea.net. money.ro, 24FUN, feeder, Agrafa, Imphoto, 360 revolution si SMARK.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related