THE PRACTICE – noua agentie de PR pentru Peroni Nastro Azzuro, Redd’s si Grolsch

In urma unei licitatii organizate in perioada februarie - aprilie 2012, THE PRACTICE a fost desemnata agentia de PR pentru 3 branduri din portofoliul Ursus Breweries - Peroni Nastro Azzuro, Redd's si Grolsch pentru o perioada initiala de un an, anunta un comunicat emis de THE PRACTICE. Serviciile oferite de agentie pentru cele 3 branduri cuprind strategie de PR, consultanta privind comunicarea cu mass media, social media si liderii de opinie, evenimente si activari.

"Sa comunici in acelasi timp pentru cea mai exclusivista bere italiana, pentru prima bere dedicata femeilor din Romania si pentru berea sponsor a experimentalistilor este o provocare foarte frumoasa si in acelasi timp o oportunitate pentru agentia noastra sa-si dovedeasca inca o data creativitatea. Abia asteptam sa implementam campaniile propuse!", a declarat Gabriela Lungu (Managing Partner, THE PRACTICE).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related