6 ani de existenta si 6 clienti noi pentru pastel

Agentia de comunicare pastel implineste astazi 6 ani de activitate si anunta inceperea colaborarii cu 6 clienti noi de la inceputul anului 2012, informeaza un comunicat de presa emis de pastel. Noii clienti sunt Dr. Oetker, Honda Romania, GDF Suez Energy Romania, Makita, Philips (divizia Professional Lighting) si Arctic (brandul Grunding).

Compania a fost infiintata in 2006 de catre Ioana Mucenic si Dana Nae Popa, la acel moment studente in an terminal, cu un capital de pornire de 1.000 de lei. Anul acesta agentia anunta depasirea cifrei de afaceri de 1 milion de euro.

"Suntem un business antreprenorial. In fiecare zi invatam ceva nou si incercam sa facem lucrurile mereu mai bine. Cand am inceput, nici nu speram sa ajungem sa lucram pentru companiile care ne sunt acum clienti, nici sa derulam proiectele frumoase pe care le facem zi de zi. Suntem mandre de ce am realizat si motivate sa construim in continuare", a declarat Ioana Mucenic (Managing Partner, pastel).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pastel

pastel este o agentie de comunicare romaneasca cu o abordare strategica si creativa, cu o activitate de 18 ani pe piata din Romania, peste 5.000 de campanii si proiecte dezvoltate, si un portofoliu de clienti... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related