Zi-o pe-aia cu Leo Burnett la Noaptea Agentiilor

Zi-o pe-aia cu Leo Burnett la Noaptea Agentiilor

Leo Burnett a aflat de ceva timp reteta petrecerii reusite si pare ca nu vrea sa se mai complice cu noi concepte. Ca si anul trecut, jos in cafeteria a fost petrecere romaneasca cu lautari, hore si ii. N-au dus ideea pana la capat oferind palinca strasnica, au tratat invitatii cu bere si cocktailuri irlandeze cu multa menta. Anul asta chiuiturile au fost din partea lu’ Perla Moldovei Cristi Tanase (ti, ti, ti, se, se, se), Mahala Rai Banda si Fratii Cazanoi. Melodiile vechi romanesti au fost din partea casei, de la copywriterul Stefan Munteanu.

 

 

Putin mai sus intrai intr-un univers paralel: fetele de la The Practice inaugurau noul sediu. Mult verde, floricele, IKEA, libelule, oglinzi, mancare sanatoasa. Sediul arata ca un album vazut pe Pinterest.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related