Reuniune de industrie la Freak Show-ul Propaganda

Reuniune de industrie la Freak Show-ul Propaganda

Dupa ce anul trecut au executat o paranghelie romaneasca veritabila ca la o nunta din basmele cu publicitari, Propaganda ne-a promis anul asta de Noaptea Agentiilor un freak show ca la circ cu oamenii din agentie. Am ajuns cu asteptari mari, mai ales ca toata lumea ii stie de petrecareti, iar semnele incepeau sa se arate inca de la intrare.

Cand am deschis usa petrecerii insa, nici picior de freak. Petrecerea Propaganda a fost una linistita, ca dupa un program obositor, dar cu o atmosfera foarte intima. Poate pentru ca toata lumea se astepta la inca o petrecere romaneasca, sau pentru ca oamenii de la Propaganda sunt prietenosi de fel cu ceilalti creativi din industrie, sediul de pe strada Latina a fost vizitat aseara nu doar de curiosi care voiau sa vada cine se afla in spatele campaniilor lor, ci mai mult de grupuri de prin alte agentii care nu au participat la editia aceasta a Noptii.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Infinit Agency

Infinit este o agenţie full service cu digitalul la bază și care oferă servicii la cheie de la consultanță, analiză de business și transformare digitală până la strategie, project management, servicii de... vezi detalii »

Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Sectiune


Comentarii

dumitrache marian
acum 11 ani
C'est la vie. Sold! Se pare ca raman in arhiva personala.


Branded


Related