Am fost in Tara Minunilor si am gasit-o pe Alice

Am fost in Tara Minunilor si am gasit-o pe Alice

Arena Advertising Key a gazduit in Noaptea Agentiilor tema Alice in Tara Minunilor. Dar daca lui Alice i-a fost usor sa se rataceasca, eu n-as fi reusit pentru ca l-am avut drept ghid pe Palarierul Nebun (Viorel Ivanovici) care mi-a aratat toate cotloanele cu surprize placute si neplacute ale agentiei. Impreuna am plecat in cautarea lui Alice si pe drum i-am intalnit pe Mastera, Iepurele Alb, Cheshire Cat si Palarierul in varianta feminina.

 

Am facut cunostinta cu birourile unde fiecare om din echipa isi alesese un personaj, dupa afinitati. Pe unul dintre pereti trona Cheshire Cat alaturi de un Iepure Alb cu o privire ingrijorata. Pe un alt perete l-am regasit pe Iepurele Deadline, cel mai infricosator personaj al serii. Iar in biroul alaturat am mai gasit un personaj, dar care facea parte din alta poveste: samuraiul lui Eugen (Oigan, asa cum a fost descris de ghidul meu). Am trecut rapid pe langa Financiar cu mentiunea ca nu vrem sa o perturbam pe Adela ,"care e cu banii", si-am poposit in sala de Recreatie unde am nimerit in mijlocul unui brainstorming cu Iepurele Alb, alti vizitatori si multe narghilele.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related