Starcom Media este prima agentie de media care a utilizat advertisingul contextual in Romania intr-o retea de site-uri

Initiativa se incadreaza in demersurile agentiei de a combina avantajele mediilor clasice cu solutiile noi media pentru maxima eficienta a comunicarii de marketing a clientilor sai.

BCR Foward a fost prima campanie care a folosit continutul editorial al site-urilor pentru asocierea dintre diverse cuvinte cheie in context cu beneficiile produsului respective (BCR preia riscul valutar pentru cei care deruleaza activitati de comert exterior, oferind si credit pentru operatiunile forward si eliminand astfel influenta nefasta a instabilitatii valutare asupra tranzactiilor). Rezultatele au fost excelente luand in considerare rata de click de aprox. 31%. Mai mult decat atat, din data de 17 aprilie, Starcom deruleaza si campania de advertising contextual pentru Automotive Trading Services, importator Citroen.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

Branduri

Sectiune



Branded


Related