Thinkdigital Romania si Q2M intra intr-un parteneriat strategic

Thinkdigital Romania si Q2M si-au anuntat, astazi, in cadrul RoNewMedia – ICEE Festival, intentia de a intra intr-un parteneriat strategic. Conform acestui parteneriat, cele doua companii isi vor incepe sa lucreze impreuna la 1 iulie 2012, cu scopul de a crea o entitate unica pentru vanzari digitale in media, care va alatura expertiza locala a Q2M puterii internationale a retelei Thinkdigital.

“Acest parteneriat marcheaza un moment important in maturizarea pietei digitale de publicitate. Pentru jucatorii din advertising, intelegerea reprezinta accelerarea ritmului si cresterea amplorii inovatiei digitale prin combinarea punctelor forte, resurselor si activelor complementare ale ambelor companii intr-un partener valoros, de o marime care sa permita ample proiecte de marketing digital”, declara Odysseas Ntotsikas, Fondator & Managing Director al grupului de companii Thinkdigital.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ThinkDigital

ThinkDigital este un digital media powerhouse cu sediul central la Bucuresti si reprezentanti in mai multe tari din regiune, care opereaza 3 linii principale de business: 1. Sales House/Adnetwork: Monetizeaza in... vezi detalii »

Companii

Campanii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related