Rezultatele colaborarii Craft Interactive - Wu Xing in ultimele 6 luni

Agentia Craft Interactive a oferit pentru clientul Wu Xing servicii de marketing online cu scopul de a creste traficul si calitatea acestuia, cat si pentru a creste vanzarile si notorietatea brandului, potrivit unei informari de presa emise de Craft Interactive. Astfel, Craft Interactive a oferit initial servicii de SEO, extinzand apoi parteneriatul catre Search Advertising, creatie si implementare a planului de comunicare online.

Focusul activitatilor de SEO a fost din octombrie 2011 pana in ianuarie 2012 pe SEO on-site, trecandu-se apoi la SEO off-site. Prezenta online a fost marita incepand cu decembrie 2011 pe canalul Search Advertising prin servicii de configurare a contului de Adwords si administrarea continua a campaniilor contextuale. Din ianuarie 2012 agentia a preluat si partea de social media Wu Xing, avand ca obiectiv cresterea comunitatii de pe Facebook. Parteneriatul s-a extins in februarie 2012 cand agentia a preluat o parte din strategia de marketing online a brandului Wu Xing pe 2012.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Craft Interactive

Suntem agenție de performance marketing. Construim mixul ideal de soluții digitale integrate, cu care creștem performanța și notorietatea business-urilor. Suntem specializați în Strategie digitală, Branding,... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related