10 ani de activitate la nivel global pentru MEC

Agentia MEC (Mediaedge:cia) marcheaza implinirea a 10 ani de activitate la nivel global, informeaza un comunicat de presa emis de agentie. MEC a fost infiintata in anul 2002, prin realizarea primei fuziuni din istoria WPP dintre doua agentii media independente din America, respectiv Europa - Media Edge si CIA.

Dupa ce in 1995 a fost prima agentie care a creat operatiuni digitale specializare sub numele Outrider, in 2003 MEC a integrat serviciile in cadrul agentiei modelul "Paid, Owned, Earned".

Anul 2007 a reprezentat un an important pentru MEC, in primul rand prin lansarea MEC Bravo, care in prezent se pozitioneaza in top 3 cele mai mari agentii multiculturale integrate din SUA, si in al doilea rand prin dezvoltarea serviciilor specializate de marketing sub umbrela MEC Access (Sport, Sponsorizari, CSR).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Wavemaker Romania

Exceptional growth requires uncomfortable change.We do our best work for brands who relish being provoked to go further and faster, together.   That’s why we’ve built Provocative Planning, a... vezi detalii »

Branduri

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related