Elmiplant recompenseaza activitatea zilnica la sala si pe Facebook

Ca parte a campaniei aniversare "20 de ani inspirati de natura", Elmiplant a lansat noi produse anticelulitice din gama Bodyshape si a dezvoltat o aplicatie de Facebook adresate femeilor preocupate de obtinerea si pastrarea unei siluete perfecte si de un stil de viata sanatos, anunta un comunicat ems de Logo Bigger. Campania se desfasoara online in perioada 14 mai – 10 iunie si va include si activari BTL in mai multe orase din tara.

Mecanismul aplicatiei prespune ca utilizatorii sa revina in fiecare zi in aplicatie, primind astfel puncte pentru activitatile intreprinse. Aceste activitati sunt impartite pe trei categorii (Miscare, Nutritie, Bodyshape), fiecare aducand un punctaj diferit. Prin invitarea prietenilor sa participe la joc sau prin distribuirea aplicatiei pe paginile personale, cei inscrisi pot sa castige puncte suplimentare si sa-si mareasca pozitia in top. Zilnic vor fi acordate premii in produse Bodyshape, premiile finale constand in perechi de role si iPod-uri Shuffle.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related