Jazz semneaza seria de evenimente Desperados "Petreceri cu aroma de tequila"

Jazz a conceput si implementeaza seria de sase evenimente "Petreceri cu aroma de tequila" care se desfasoara in perioada mai – septembrie in cadrul campaniei "Desperados Tequila Wild Party", potrivit unei informari din partea agentiei. Componenta online a campaniei este gestionata de Webtailors. Obiectivul seriei de evenimente este sa genereze awareness si trial.

Prima petrecere, care a avut loc pe 28 aprilie pe plaja Desperados din Vama Veche, i-a avut drept invitati pe cei de la E.M.I.L, OCS si pe Dj Vasilik, care au atras peste 3000 de participanti. Petrecerea a fost realizata intr-un setup specific Desperados care a inclus fakiri, politiste, graffiti, capela de casatorii a la Vegas amenajata intr-o cusca Desperados, bere vanduta din rulote camper si scena improvizata pe butoaie. De asemenea, cei care si-au dovedit dragostea pentru Desperados au primit o pereche de catuse.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related