TOP Day 2012: Solutii pentru a vinde in mediul online

Prima editie a conferintei TOP Day va avea loc pe 21 iunie 2012, la Hotel Grand, in Targu Mures si isi propune sa ofere solutii practice pentru dezvoltarea unui business in mediul online. Evenimentul, organizat de REEA in parteneriat cu 2Parale, se adreseaza tuturor celor care detin un brand si isi doresc sa atraga noi clienti, distribuitorilor si producatorilor care urmaresc cresterea vanzarilor, specialistilor in online marketing sau web developerilor ce isi doresc sa inteleaga ce inseamna e-commerce din perspectiva clientului si a specialistilor in promovare online.

In cadrul Transylvania Online Professionals Day 2012 vor fi abordate subiecte precum tendintele comertului online in 2012, instrumente si solutii de crestere a vanzarilor in online, maximizarea conversiilor, social media, e-payment sau user experience design in e-commerce. Prin conferinta TOP Day 2012 organizatorii isi propun sa vina in sprijinul antreprenorilor din Transilvania, oferindu-le solutii pentru a isi maximiza rezultatele business-ului in online.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Sectiune



Branded


Related