Intel Corporation este cel mai nou client al agentiei Adentity pentru consultanta in relatii publice

Compania americana Intel Corporation, lider mondial in productia de microprocesoare, a inceput in Romania colaborarea cu agentia de comunicare Adentity, afiliata la Chime Communications UK, pentru servicii de consultanta in relatii publice si suport de marketing.

Colaborarea dintre cele doua companii a demarat punctual, pe proiecte, inca de anul trecut, si s-a definit dupa vizita in Romania a Presedintelui Intel, Craig Barret, de la sfarsitul lunii martie. Agentia Adentity va sprijini prin actiuni tactice campania de brand awareness pe care Intel o pregateste in tara noastra.

Intel Corporation reprezinta al cincelea brand ca valoare din lume si detine o cota de aproximativ 80% din piata procesoarelor pentru pc-uri la nivel mondial. Compania americana si-a schimbat de curand atat logo-ul cat si sloganul. Astfel "Leap Ahead" a inlocuit "Intel Idside" marcand astfel o noua etapa in strategia de marketing a companiei.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Sectiune



Branded


Related