Designul de ambalaj al gamei de branza de vaci Raraul, dezvoltat de Brandtailors

Brandtailors a realizat namingul si designul de ambalaj pentru gama de branza proaspata de vaci Raraul, informeaza un comunicat emis de agentie. Solutia de design isi propune sa sporeasca relevanta brandului pe piata produselor lactate autohtone de calitate.

Noul design de ambalaj subliniaza atributele de gust ale produselor, reliefand totodata valorile de baza ale brandului-mama: autenticitate si puritate.

"Design-ul de ambalaj are la baza valorile deja consacrate ale brandului Raraul – autenticitate si celebrare a puritatii naturii – pastrate la loc de cinste in cadrul noului context grafic. Insa, prin centrarea solutiei de design pe produse in sine, prin reliefarea atributelor acestora, a aromelor si provenientei lor naturale, valorile de brand ale Raraul sunt mai bine puse in valoare, conferind gamei un impact remarcabil in perceptia consumatorului si o diferentiere puternica la raft", a declarat Silviu Filipovici (Senior Brand Designer, Brandtailors).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related