GolinHarris comunica pentru producatorul de profile PVC VEKA

GolinHarris va construi si implementa o strategie de comunicare integrata pe canalele de media owned, shared si earned, cu accent pe componenta online, pentru subsidiara locala a producatorului de profile PVC VEKA, informeaza un comunicat emis de agentie. Contul a intrat in portofoliul agentiei in urma castigarii unei licitatii la care au participat alte trei companii.

"VEKA inseamna solutii tehnice inovative de calitate germana. Ne adresam unor categorii multiple de public si ne dorim sa comunicam cat mai bine atat catre partenerii nostrii directi, producatorii de tamplarie termoizolanta, cat si catre clientii lor, beneficiarii solutiilor VEKA, exclusiv clasa A. Am gasit la GolinHarris o echipa strategica, eficienta, care ne-a inteles bine businessul si targetul si in acelasi timp ne-a oferit o perspectiva foarte proaspata asupra comunicarii", a declarat Alexandru Oancea, (Marketing Manager, VEKA Romania).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related