Trei membri ADC Romania vor face parte din juriul ADC*E Awards 2012

Ema Prisca, Serban Alexandrescu si Octav Gheorghe vor face parte din juriul competitiei de Advertising si Design ADC*E Awards. Ema Prisca va juriza in cadrul categoriei "Film & Radio", Octav Gheorghe va face parte din juriul "Design", iar Serban Alexandrescu, din juriul "Digital".

In acest an, juriul este format din peste 55 de creativi din Europa si este condus de Andy Cheethman, Director de Creatie CheethamBell JWT si membru al Comitetului Executiv D&AD, invitat cu ocazia reintoarcerii D&AD in ADC*E.

In cadrul editiei din 2012 a Festivalului ADC*E au fost inscrise 12 lucrari semnate de catre 5 agentii din Romania: Grafitti BBDO Bucuresti, Leo Burnett Group, Next Advertising, Propaganda si Publicis Romania. Jurizarea va avea loc in datele de 8 si 9 iunie, la FAD Building din Barcelona, iar Gala de premiere se va tine in seara de 9 iunie, la BOO Restaurant – Beach Club Barcelona.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related