Aplicatia FHM EURO2012, lansata de Senoma Hearst Romania

Sanoma Hearst Romania a lansat aplicatia FHM EURO2012, prin intermediul careia utilizatorii de iOS si Android au acces la informatii actualizate in timp real despre echipele care concureaza in Campionatul European, potrivit unui comunicat emis de companie. Aplicatia contine sectiunile "Meciuri", "Stadioane", "Jucatori", "Echipe", "Istorie", "Notificari".

Sectiunea "Meciuri" ofera informatii despre orele la care vor juca echipele si stadioanele pe care vor juca, dar si despre scoruri si cele mai importante momente ale meciurilor de la Campionatul European din Polonia si Ucraina. La "Stadioane" utilizatorii vor gas imagini si informatii despre stadioanele si orasele unde se vor disputa partidele de la EURO 2012. Sectiunea "Jucatori" cuprinde informatii despre nationalitatea, varsta, pozitia de joc si numarul de convocari la echipa nationala a membrilor echipelor de fotbal.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related