Concurs pe Pinterest "Electrolux Design Lab work in progress"

Electrolux a lansat competitia globala "Work in progress" pe Pinterest in cadrul careia participantii pot incarca fotografii care redau procesul de pregatire al ideilor care au putut fi inscrise la Electrolux Design Lab pana pe 1 iunie, informeaza un comunicat emis de GolinHarris. La competitie, care dureaza pana pe 25 iunie, pot participa atat cei care si-au inscris proiectele la Electrolux Design Lab, cat si cei care au proiecte neinscrise.

 

Targetul competitiei este constituit din studenti si absolventi de design industrial. Pentru a putea participa acestia trebuie sa urmareasca pagina de Pinterest Electrolux Design Lab si sa-si adauge fotografiile in categoria "Electrolux Desing Lab work in progress". Castigatorii competitiei vor fi anuntati pe 2 iulie.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related