Aplicatiile de recunoastere si transcriere vocala Dragon Dictation si Dragon Search, lansate de GolinHarris

GolinHarris a realizat campania de lansare pentru Romania a aplicatiilor de recunoastere si transcriere vocala Dragon Dictation si Dragon Search, informeaza un comunicat emis de agentie. Cele doua aplicatii ofera utilizatorilor un mijloc de a trimite mesaje text si e-mailuri, updatari pe Twitter si pe Facebook sau de a cauta continut online, doar prin dictare.

Campania a fost implementata in urma castigarii pitch-ului organizat la inceputul lui 2012 de catre Nuance Communications.

Aplicatiile au fost lansate in cadrul unui eveniment gazduit de George Buhnici, unde bloggerii si jurnalistii le-au putut testa pentru prima data in Romania. Dragon Dictation si Dragon Search sunt disponibile gratuit in App Store (pentru iPhone, iPad touch si iPad) si pot fi descarcate in 35 de tari.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related