Muzica URSUS a dat tonul la Stufstock

Stufstock este cel de-al treilea mare eveniment din aceasta vara sponsorizat de URSUS. Dupa ce Muzica URSUS i-a chemat pe clujeni pentru trei zile de distractie la Festivalul berii de la Cluj Napoca, a urmat un alt succes: Liberty Parade - Vama Veche, pentru fanii muzicii house. In septembrie, Muzica URSUS s-a facut din nou auzita la Vama Veche pe 3 si 4 Septembrie, in cadrul celei de-a doua editii a unui festival apreciat drept Woodstock-ul romanilor: "Stufstock".

Cuvantul de ordine pentru Stufstock este muzica buna. Anul acesta au concertat 35 de trupe si artisti de renume, printre care Iris, Partizan, Celelalte Cuvinte, Luna Amara, Ada Milea, Nightlosers, Coma, Cargo, Implant pentru Refuz, Imago Mundi, Aievea si Blazzaj. Toate formatiile si artistii apartin zonei rock, folk si blues, fiind considerate "anti-mainstream", adica necomerciale - formand ultimul bastion al celor rezistenti la asaltul manelelor.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related