Home entertainment-ul viitorului, de acum si in Romania

Cele mai recente inovatii din industria internationala de home entertainment sunt disponibile incepand din luna mai si consumatorilor TV din Romania. Programe TV exclusive, o calitate superioara a imaginii si un serviciu de Customer Care la standarde internationale. Odata cu lansarea BOOM, marca a DTH Television Grup, se lanseaza ultima generatie in tehnologia digitala de distributie multi-channel tv, la nivel national, prin satelit, direct in casele abonatilor.

BOOM ofera o perspectiva noua si neconventionala asupra televiziunii, printr-o mare varietate de programe si o structura a pachetelor cu totul inedita. In oferta initiala, consumatorii vor putea alege dintre 10 pachete: EASY (canalele romanesti generale), NEWS (canale romanesti si internationale de stiri), LIFE (documentare de interes general), ADVENTURE (documentare despre stiinta, civilizatii, istorie si calatorii), MUSIC, 2 pachete MOVIE (canale de filme si seriale), KIDZONE (adresate copiilor), SPORT si, in curand, HUNGARIAN (adresat vorbitorilor de limba maghiara). In cadrul pachetelor, pe langa programele deja existente in Romania, oferta BOOM va include si o serie de canale exclusive: Boom Action, Boom Comedy, Boom Romance, Boom Karaoke, Boom Classic, Boom Hop!, Nickelodeon, Nick Junior, Boom Indian, Boom Secrets, cu cele mai bune productii internationale din fiecare categorie, si canalul de autopromovare Boom Public.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Pozitii

Sectiune



Branded


Related