G2 Romania recruteaza reprezentanti AVON Cosmetics in campania "Spatiu pentru mine"

In perioada 7 mai - 5 iunie 2012, G2 Romania a derulat campania "Spatiu pentru mine" ce a avut ca obiectiv recrutarea reprezentantilor AVON Cosmetics Romania, informeaza un comunicat de presa emis de agentie. Campania aducea in discutie una din situatiile cunoscute din viata de cuplu – problema lipsei de spatiu personal. Astfel, miza a inceput pe Facebook, a continuat pe bloguri si in ziarele de anunturi imobiliare si s-a finalizat cu lansarea site-ului www.spatiupentrumine.ro.

Campania a pornit cu un teaser, premergator lansarii site-ului, prin care Alex - personajul central al povestii, a postat anunturi pe site-uri imobiliare si pe Facebook: "caut un apartament de 75m2 cu o baie de 50m2". Mesajul a fost preluat de bloggeri si s-a propagat pe Twitter.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Companii

Sectiune



Branded


Related