ROM American, premiata cu Warc Prize for Innovation

ROM American, premiata cu Warc Prize for Innovation

McCann Erickson Romania a castigat Warc Prize for Innovation pentru campania "ROM American", informeaza un comunicat emis de agentie. Cealalta pretendenta la premiul de 10.000 de dolari, care rasplateste inovatia in comunicare si care este oferit de Warc, a fost campania "FARC Operation Christmas" din Columbia. Castigatorul a fost anuntat mai intai pe warc.com.

"Cea mai buna executie si cele mai impresionante rezultate pentru Campania ROM American. Daca toate platformele de marketing ar fi atat de impresionante, lumea ar fi cu siguranta un loc mult mai interesant si dinamic", a declarat Jonathan Mildenhall (Vice President, Global Advertising Strategy and Content Excellence, The Coca-Cola Company).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Campanii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related