Romtelecom surprinde la CERF 2006

Ultimele oferte ale Romtelecom vor fi prezentate in standul companiei de la cel mai important forum IT&C al Romaniei, CERF. Vizitatorii vor avea posibilitatea sa testeze produsele companiei, sa participe la competitii cu premii si sa beneficieze de ofertele speciale lansate cu acest prilej de Romtelecom.

Standul Romtelecom, conceput sub forma unui impresionant Zeppelin, va fi in sine o experienta interesanta pentru vizitatori. Dragos Buhagiar, unul dintre cei mai apreciati scenografi romani, este autorul conceptului de stand Romtelecom. "Zeppelinul este un clasic al avangardei, un concept generos, care a permis crearea unui spatiu neconventional pentru aceasta expozitie. Daca de obicei se prefera spatiile deschise, integrate in universul expozitional, am incercat de aceasta data sa mergem pe un sistem "spatiu in spatiu", Zeppelinul propunand vizitatorului o lume noua in interiorul sau, o punte de legatura cu viitorul. " spune Buhagiar. Ideea care a inspirat acest concept este tehnologia in expansiune, o trasatura care marcheaza, in acest moment, evolutia Romtelecom. Standul companiei se poate vizita pe toata perioada desfasurarii CERF-ului, 3-7 mai 2006, la Complexul Romexpo din Bucuresti, pavilionul 16-17.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune



Branded


Related