Love Plus a lansat Love Factory – primul social game creat si dezvoltat in Romania disponibil la nivel global

Love Plus a lansat Love Factory – primul social game creat si dezvoltat in Romania disponibil la nivel global

Love Plus a lansat pe Facebook un joc numit Love Factory prin care isi propune sa atraga jucatori romani, dar si globali, s-a anuntat in cadrul unei conferinte de presa organizata de Love Plus. Jocul prezinta povestea unei fabrici de prezervative in care utilizatorii pot sa produca si sa vanda prezervative catre diferite piete de desfacere.

Pentru a evidentia experienta brandului in domeniu, masinile din joc sunt create dupa designul celor din fabricile reale, iar jucatorii sunt insotiti de 5 personaje, in frunte cu robotelul MARU. Jocul se bazeaza pe un mecanism ce permite utilizatorilor sa cumpere latex, sa personalizeze produsele si sa le testeze, sa obtina profit pe care sa il reinvesteasca, sa primeasca ajutorul prietenilor si sa se implice in cauze sociale virtuale. Punctele acumulate in joc pot fi apoi transformate in produse reale, utilizatorii primind prezervativele acasa.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Festivaluri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related