Campania prin SMS semnata de HyperActive si Mobile Works a crescut in 3 ore vanzarile Stilago cu peste 400%

Pe 13 iunie HyperActive si Mobile Works au derulat o campanie promotionala prin SMS pentru magazinul online de fashion Stilago, informeaza un comunicat de presa emis de GolinHarris.

Pe perioada campaniei care a durat trei ore, vanzarile Stilago au crescut de patru ori fata de perioada similara a unei zile obisnuite. Consumatorii din targetul Stilago care au achizitionat obiecte de imbracaminte in perioada promotiei pe o valoare minima, au beneficiat si de un discount suplimentar fata de preturile de pe site.

"Cautam in permanenta noi modalitati de a-i implica pe consumatori si de a ne creste business-ul.  Pentru aceasta campanie am ales sa implementam o strategie de SMS pentru ca ne permite sa dialogam si sa fim conectati cu targetul nostru oricand si oriunde. Sunt foarte incantata de rezultate care ne-au confirmat eficienta si eficacitatea mobile marketingului", spune Mira Anghelescu (General Manager, Stilago Romania).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related