Facebook se imprieteneste cu agentiile lansand un Consiliu Creativ si o platforma de tutoriale pentru publicitari

Facebook se imprieteneste cu agentiile lansand un Consiliu Creativ si o platforma de tutoriale pentru publicitari

Pentru a marca importanta pe care o acorda agentiilor in cresterea comunitatii retelei sociale, Facebook a anuntat saptamana aceasta pe Facebook Studio inaugurarea Consiliului Creativ Facebook care se va intalni pentru prima data la editia Cannes Lions de anul acesta ce se afla in desfasurare.

Reprezentantii Facebook au anuntat ca acest consiliu vine in completarea Consiliului Clientilor infiintat anul trecut si va avea sarcina de a identifica prioritatile majorare pentru agentiile creative din zone de produs, masurare si programe. Printre membrii consiliului se numara lideri creative precum Jeff Benjamin (JWT), Colleen DeCourcy (Socialistic), David Droga (Droga5), Rob Feakins (Publicis), Toshiya Fukuda (777), James Hilton (AKQA), Linus Karlsson (Mccann), Amir Kassaei (DDB), Nick Law (R/GA), Mike Lazerow (Buddy Media), Tor Myhren (Grey), Rob Reilly (CPB), Mark Tutssel (Leo Burnett) si Mark Waites (Mother).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Festivaluri

Pozitii

Sectiune



Branded


Related