Amir Kassaei (Worldwide Chief Creative Officer DDB), noul presedinte Art Directors Club Europa

Amir Kassaei, recent numit Worldwide Chief Creative Officer DDB, il inlocuieste pe Johannes Newrkla in functia de Presedinte al ADC*E, informeaza un comunicat emis de Millenium People. Planurile lui Amir Kassaei includ transformarea ADC*E intr-o forta activa in creativitatea europeana, prima masura in acest sens fiind deschiderea asociatiei si catre creativii individuali nu numai cluburilor membre.

"Imi doresc sa adun in ADC*Europe la creme de la creme, fara barierele ridicole, categorii sau granite", a declarat Amir Kassaei.

Scopul este acela de a crea un club al creativilor pentru creativi, care sa ofere membrilor un avantaj real prin reprezentarea intereselor acestora, dar si prin oferirea unei platforme pentru schimbul de experiente.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Festivaluri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related