Ogilvy PR are grija de Milli

Friesland Romania SA, cel mai mare producator de pe piata laptelui de consum, a ales Ogilvy Public Relations Worldwide/Bucuresti pentru a avea grija de componenta sa de Relatii Publice. Colaborarea intre cele doua companii are in vedere si zona comunicarii corporative, dar mai ales cea a comunicarii de produs, eforturile agentiei urmand a se concentra pe brandul Milli.

"Suntem foarte bucurosi ca ni s-a incredintat contul de comunicare Friesland. Milli este un brand foarte generos pe planul comunicarii de PR si ne inspira sa cream programe prin care sa demonstram grija Friesland pentru consumatorii sai" declara Gabriela Lungu, Managing Director Ogilvy PR.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Branduri

Sectiune



Branded


Related